van Mourik Hoveniers

Tuinrenovatie

   

Heeft u nog een tuin van de vorige bewoner? Heeft u een verwaarloosde tuin waar de fut uit is, waar de bloemen steeds minder en de onkruidgroei steeds meer groeit? Dan is uw tuin toe aan een grote opknapbeurt. Door de renovatie wordt uw tuin weer leefbaar en kunt u er optimaal van genieten.

Het mooie bij tuinrenovatie is dat u niet vanuit een kale en nieuwe situatie hoeft te beginnen. Misschien hoeft niet alles veranderd te worden en wilt u waardevolle elementen behouden. Dit wordt het uitgangspunt waar we de renovatie omheen uitvoeren.

Bij een tuinrenovatie moet u niet alleen denken aan het wieden van onkruid en snoeien van struiken en bomen. Als er sprake is van dood gewas dan verwijderen wij dit en planten we nieuwe als dat gewenst is. Ook vervangen wij schuttingen of pergola’s en herstellen we de bestrating. En uiteraard wordt al het tuinafval opgeruimd.

Zo neemt Van Mourik Hoveniers al het werk uit handen en kunt u volop genieten van uw tuin.

Heeft u interesse in een tuinrenovatie? Neem dan gerust contact op. Dan kijken we wat wij voor u kunnen betekenen. Een offerte is uiteraard vrijblijvend en een afspraak is zo gemaakt.

Cor van Mourik